Vähään aikaan ei ole tullut blogia päivitettyä, jotenkin koneella vietetty aika on mennyt kaikeen muuhun. Loppu kesästä oli oikea hoitokoira rupeama. Hoidossa oli Olgan tytär Aino, vanha herra Snoopy, Mimminen ja tietysti Zora ja Näätä.

Koirien kanssa on harrastettu sienestämisestä agilityyn ja Hatti on käynyt muutamassa näyttelyssä. Parsoneiden erikoisnäyttely meni oikein hyvin Hatti voitti luokkansa ja oli parasnarttu 3 Abby oli taas luokassaan toinen ja parasnarttu nelonen. Kotiin tultiin siis pystien kanssa :) Englannista vierailulla ollut kasvattaja Karen oli tietysti todella tyytyväinen. Hatin kanssa on myös aloitettu tokotreenit ja agilitykin on alkanut sujua joten eiköhän Hatista vielä ihan koira kasva. Fiina taas kävi kisaamassa siskoni kanssa agilityssä, voittoa ei tullut mutta kuuroksi koiraksi lainaohjaajalla oikein hyvin. Kontaktitkin otti joten Fiinalla täytyy vain ilmoittaa kisoihin. 

Syksyllä Virpi ja Outi järjestivät tänne meille yhteislenkin pentujen kanssa. Vain Pulla ei päässyt paikalle. Ottokin pääsi kirmailemaan sisarusten kanssa kun oli meillä hoidossa omistajien lomareissun ajan ja oli edelleen aivan yhtä kiltti ja kaunis kuin pentuna. Alla kuvassa Pulla.