Viikonloppuna lähtivät uusiin koteihin Säteilyvaara josta tuli Niilo sekä Jytky joka meni veljeni perheeseen. Myös Noppa oli veljensä kanssa hoidossa veljeni perheessä. Olivat käytäytyneet niin hyvin, että olisivat pitäneet molemmat :) Noppa tuli kuitenkin eilen kotiin ja oli kovin onnellinen kun näki mammansa ja muut koirat. 

Miellä oli puolestaan hoidossa Olgan tytär Mimmi ja niillä on ollut kyllä niin hauskaa Hatin kanssa. Alla kuva kaveruksista. Niin ja viime viikolla Pentujen iso-isä Into ja täti Ira täyttivät 11 vuotta. Ei voi kuin ihmetellä kuinka hyvässä kunnossa ovat molemmat. Alla kuva myös Intosta ja sen suurimmasta ihailijasta Hatista. 

Alla kuvia Nopasta joka etsii vielä niitä omia ihmisiä. Noppa on oikein reipas russelin alku joka tarvitsisi määrätietoisen ja aktiivisen kodin. Se on kova leikimään vanhempien koirien kanssa ja on tottunut jo moneen.  Noppa on rekisteröity,madotettu, pentutestattu ja eläinläärin tarkastama. Tällä hetkellä sillä on yläpurenta joka luultavasti korjaantuu kasvaessa. Karvaltaan Noppa on karkeakarvainen ja se on jo trimmattu kerran.  Tiedustelut, 040-4194783/ Saara