Kiirettä on pitänyt. Parsoneiden päänäyttely teetti töitä, mutta mukavaa oli ja saatiin oikein hieno näyttely aikaan, vaikka neiti Hattila ei siellä menestystä niittänytkään.Sai H:n. No kaikki eivät vaan ymmärrä hyvän päälle :)

Viime viikonloppuna olivat hoidossa Anun isot koirat rotikka, Wilma ja kultsu,Eetu. Eetu oli niin innoissaan maalaiselämästä, että ei olisi lähtenyt kotiin. Ja ei voi kun sanoa että kyllä voi rotikka olla kiltti pienelle pennulle, niin hienosti Wilma leikki Nopan kanssa. Tänään tulee hoitoon siskoni setteri Nero joka on aiheuttanut kotona kaaosta avustamalla kylpyhuoneen remontissa. Tassun jäljet ovat jo betonissa :)

Agility treenit ovat alkaneet pyörimään ja Hattikin on päässyt treenailemaan, tosin Hatin mielestä tarkoitus on etsiä niitä muiden podottamia nameja. Fiina on ottanut uudella käsimerkillä kontaktit muutaman kerran joten voi olla että palaamme vielä kisakentille.

Niin ja pentulalle löytyi oma koti. Poika pääsee temmeltämään russelineitin kaveriksi, joka sopii varmasti oikein hyvin. Vaikeaa luopuminen tule kyllä olemaan sen verran helppo tuo pentula on :) Hatti tulee varmasti ikävöimän leikkikaveriaan.