Aika tuntuu hyppivän ettenpäin vauhdilla. Hoidossa on ollut liuta nuoria poikia, siis tietysti koiria. Veljeni luona asuva Toppis (Olgan& Rikin) poika oli hoidossa viikonlopun, kun perhe oli sukuloimassa. Samoin sen veli Niilo viipyi ilonamme 2 viikkoa, perheen lomamatkan ajan. En tiedä voiko noin helppoja urosrusseleita ollakaan. Molemmat niin kilttejä ja tottelevaisia. Lisäksi saksasta yhdessä kennel Tupla-Täplän kanssa tuomamme uros Mirri oli hoidossa sen aikaa kun etsi omaa kotia. Todella kiltti uros sekin ja niin reipas. Hattihan tietysti tykkäsi kun oli nuoria poikia komenneltavana. 

Into joudutiin kastroimaan kun huomasin että toinen palli jonka mäyrä oli luolatappelussa vienyt "alkoi kasvaa takaisin" kyseessä oli kasvain joka onneksi ei ehtinty kasvaa kovin suureksi. Olga puolestaan sterilisoitiin kuun alussa koska se on pentunsa tehnyt ja juoksut tuppasivat haittaamaan harrastamista. Leikkaus sujui hyvin ja Olga on villi kuin pentu, joten ei ainakaan Olgasta tullut laiskaa ja flegmaattista leikkauksen myötä. Eikä kyllä Intostakaan :)

Kummityttöni parson Dooris astutettiin (Tupla-Täplän Freija) astutettiin Orionilla (Jacks Wild Siriusly Orion). Ultrassa näkyi 4-6 pentua. Pennut syntyvät pääsiäisen tienoilla.  

Mirri

Fiina&Niilo

Toppis